• Home
 • mr. Pieter Dorhout
 • Recensies

Recensies

2018

 • "Helaas had ik ook een advocaat nodig, maar gelukkig ben ik bij dit advocatenkantoor terecht gekomen. Niet alleen een kundige advocaat, maar ook zeer menselijk. Geen advocaat die het rooskleuriger maakt dan het is en je valse hoop of verwachtingen geeft. Gewoon iemand die zoekt naar de beste oplossing voor je. Top! Nogmaals bedankt Pieter (en natuurlijk ook Win-Yi Lam)."

 • "Ik vind Pieter Dorhout heel prettig in de omgang. Hij neemt bij de tijd om alles aan te horen en denkt heel goed mee in de vervolg stappen. Zeer aan te raden."

 • "Beste Pieter en Win-Yi,
  Enorm bedankt voor jullie inzet en kunde.
  Ik had een advocaat nodig en ben terecht gekomen bij advocatenkantoor Pieter Dorhout. Wat mij gelijk opviel bij eerste gesprek is dat Pieter goed luistert en zeer benaderbaar is. Naast dit is hij zeer kundig en is heel realistisch, geen loze beloftes of valse verwachtingen. Wie onverhoopt een advocaat nodig heeft, raad ik zeker Pieter Dorhout aan.  Hij doet wat hij zegt!
  Nogmaals bedankt.
  Groet Ed"

 • "Als u opzoek bent naar een professionele, betrouwbare en eerlijke advocaat dan moet u Pieter Dorhout nemen. Na een teleurstelling van een aantal advocaten had ik eindelijk een geweldige advocaat gevonden en dat ben jij Pieter. Pieter, jij hebt het geweldig gedaan en bedankt voor alles! 

  Met vriendelijke groet,
  Adnan Zongana"

 • "Hi Pieter, ik wilde je nog even bedanken voor de positieve manier waarop je mijn negatieve beeld van de advocatuur hebt beinvloed. Menselijk! Groet, Anne"

2017

 • "Eindelijk gevonden waar ik recensie kan schrijven. Ik heb mr. Pieter gebeld voor advies en inzicht in mijn situatie. Ik kreeg meteen een vetrouwd gevoel. Hij is zeer profesioneel en laagdrempelig. . De onrust, onzekerheid en bezorgdheid zijn meteen gezakt. Dit zonder mij dingen aan te praten om een plezier te doen of valse hoop geven. Ik voelde me gehoord . Het was een nuttig, informatief en rustgevend gesprek. Ik dank mr. Pieter hiervoor. Zeker een aanrader."

 • "Via Het verdwenen zelf heb ik een aantal namen van advocaten doorgekregen. Na het lezen van de site van Pieter Dorhout had ik direct een positief gevoel. Pieter is een zeer betrokken advocaat en juridisch zeer bekwaam. Hij is realistisch en duidelijk, waardoor er geen valse verwachtingen kunnen ontstaan. De beslissingen die genomen worden gebeuren in goed overleg. Ondanks de moeilijke tijd heb ik vertrouwen in een goede afloop met Pieter als mijn advocaat."

2016

 • "Beste Pieter en Win-Yi,
  Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle goede zorg en ondersteuning die ik van jullie in de afgelopen jaren heb ontvangen.
  Ik waardeer jullie ontspannen manier van werken.
  Twee maanden geleden kreeg ik alimentatie na anderhalf jaar wachten vanuit het buitenland. Dus eindelijk is het rond daar. Mijn ex zal wel helemaal uit zijn dak gaan met dit voor mij goede resultaat.
  Bedankt voor alles , en hele fijne feestdagen."

 • "Beste Pieter,
  Onwijs bedankt voor de service die je verleend hebt! Ik ben blij te horen dat je de samenwerking als plezierig ervaren hebt, dat was voor mij ook zo. Het was ontzettend emotioneel (op een goede manier) om de brief te ontvangen dat het was goed gekeurd. Ik wil jou en je team vanuit het hart bedanken. Je hebt heel goed werk verricht. En ik zal je zeker onthouden, mocht ik of iemand die ik ken, een advocaat nodig hebben. Ik had me deze reis met niemand anders kunnen voorstellen, je bent heel geduldig, begripvol en vol empathie geweest.
  Ik wens je het allerbeste.
  Hartelijke groet,
  Naomi (dankzij jou nu officieel!)"

 • "HOERA!!!!!!!!
  Ik ben heel blij.
  Dank je voor alles............
  Kees"

2015

 • "Ik maakte op een zaterdagochtend kennis met Pieter Dorhout toen mijn pleegdochter met spoed hulp nodig had. Hij nam de telefoon op, deed dat bij de volgende vraag weer en ook een derde keer. De dinsdag daarop kon ik met mijn pleegdochter bij hem terecht en hij regelde ter plekke alle papieren die ze nodig had om grotere rampen te voorkomen. Ongekend."
FaLang translation system by Faboba