Recensies

Kundig, vriendelijk en rechtdoorzee

"Kundig, vriendelijk en rechtdoorzee. Meteen vanaf het eerste contact tot de kern komen is knap. Waar feiten en emoties door elkaar heen lopen ben je geholpen met iemand die juist dan de navigatie scherp houdt. Waardoor keuzes sneller worden gemaakt, je de ander kunt loslaten en je dichter bij jezelf blijft. Zo’n adviseur is Pieter. Heel bijzonder. Bedankt daarvoor."

Ook complexere situaties lost Pieter gedreven op

"Heel blij ben ik met de afhandeling van mijn scheiding door Pieter. Hij begrijpt snel wat er gedaan moet worden en hoe. Ook lost Pieter complexere situaties gedreven op. Samen met Win-Yi een super team."

"Een hele fijne man, die kundig advies geeft en bereid is voor je vechten."

Ik voelde mij gesteund

"Pieter is een fijne advocaat, hij begreep waar ik in zat en ik voelde mij gesteund. En dat is heel fijn als je in een vechtscheiding zit en je hoofd al heel vol zit. Bedankt voor alles."

Pieter is een ware steun, strijder en professional gebleken

"Toen mijn huwelijk strande kreeg ik via een goeie vriendin Pieter als aanrader... Daar heb ik zeker geen spijt van gehad!! We gaan wat jaartjes terug maar in beide zaken (echtscheiding en alimentatie) is Pieter een ware steun, strijder en professional gebleken...! Hij geeft goed advies en ik heb mij altijd op mn gemak gevoeld. Op momenten dat ik het wilde laten zitten was hij doortastend en geruststellend en zeker in de rechtzaal was hij een top advocaat! Ik ben heel blij en dankbaar Pieter voor al je harde werk en steun! En waardeer ik alles wat je voor mij/ons hebt gedaan! (Ook je assistente) Mocht ik je ooit weer eens nodig hebben (hoop t eigenlijk niet ;) kom ik zeker weer bij je aankloppen... Het ga je goed!!"

In mijn optiek is het een topadvocaat

"Als u op zoek bent naar een goede en eerlijke advocaat die jou aanhoort en begrijpt moet u bij Pieter zijn. Hij heeft me enorm geholpen en raad gegeven met mijn scheiding dat ook nog eens een scheiding was waarvan mijn ex in het buitenland woont en niet een jaren lange zaak daardoor werd, ik ben hem daar erg dankbaar voor. In mijn optiek is het een top advocaat. Pieter nogmaals bedankt 👍"

Niet alleen een kundige advocaat, maar ook zeer menselijk

"Helaas had ik ook een advocaat nodig, maar gelukkig ben ik bij dit advocatenkantoor terecht gekomen. Niet alleen een kundige advocaat, maar ook zeer menselijk. Geen advocaat die het rooskleuriger maakt dan het is en je valse hoop of verwachtingen geeft. Gewoon iemand die zoekt naar de beste oplossing voor je. Top! Nogmaals bedankt Pieter (en natuurlijk ook Win-Yi Lam)."

"Ik vind Pieter Dorhout heel prettig in de omgang. Hij neemt bij de tijd om alles aan te horen en denkt heel goed mee in de vervolg stappen. Zeer aan te raden."

Zeer kundig en heel realistisch

"Beste Pieter en Win-Yi, Enorm bedankt voor jullie inzet en kunde. Ik had een advocaat nodig en ben terecht gekomen bij advocatenkantoor Pieter Dorhout. Wat mij gelijk opviel bij eerste gesprek is dat Pieter goed luistert en zeer benaderbaar is. Naast dit is hij zeer kundig en is heel realistisch, geen loze beloftes of valse verwachtingen. Wie onverhoopt een advocaat nodig heeft, raad ik zeker Pieter Dorhout aan. Hij doet wat hij zegt! Nogmaals bedankt. Groet Ed"

Eindelijk een geweldige advocaat gevonden

"Als u opzoek bent naar een professionele, betrouwbare en eerlijke advocaat dan moet u Pieter Dorhout nemen. Na een teleurstelling van een aantal advocaten had ik eindelijk een geweldige advocaat gevonden en dat ben jij Pieter. Pieter, jij hebt het geweldig gedaan en bedankt voor alles! Met vriendelijke groet, Adnan Zongana"

"Hi Pieter, ik wilde je nog even bedanken voor de positieve manier waarop je mijn negatieve beeld van de advocatuur hebt beinvloed. Menselijk! Groet, Anne"

Ik voelde me gehoord

"Eindelijk gevonden waar ik recensie kan schrijven. Ik heb mr. Pieter gebeld voor advies en inzicht in mijn situatie. Ik kreeg meteen een vetrouwd gevoel. Hij is zeer profesioneel en laagdrempelig. . De onrust, onzekerheid en bezorgdheid zijn meteen gezakt. Dit zonder mij dingen aan te praten om een plezier te doen of valse hoop geven. Ik voelde me gehoord . Het was een nuttig, informatief en rustgevend gesprek. Ik dank mr. Pieter hiervoor. Zeker een aanrader."

Zeer betrokken advocaat en juridisch bekwaam

"Via Het verdwenen zelf heb ik een aantal namen van advocaten doorgekregen. Na het lezen van de site van Pieter Dorhout had ik direct een positief gevoel. Pieter is een zeer betrokken advocaat en juridisch zeer bekwaam. Hij is realistisch en duidelijk, waardoor er geen valse verwachtingen kunnen ontstaan. De beslissingen die genomen worden gebeuren in goed overleg. Ondanks de moeilijke tijd heb ik vertrouwen in een goede afloop met Pieter als mijn advocaat."

Ik waardeer jullie ontspannen manier van werken

"Beste Pieter en Win-Yi, Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle goede zorg en ondersteuning die ik van jullie in de afgelopen jaren heb ontvangen. Ik waardeer jullie ontspannen manier van werken. Twee maanden geleden kreeg ik alimentatie na anderhalf jaar wachten vanuit het buitenland. Dus eindelijk is het rond daar. Mijn ex zal wel helemaal uit zijn dak gaan met dit voor mij goede resultaat. Bedankt voor alles , en hele fijne feestdagen."
"Beste Pieter, Onwijs bedankt voor de service die je verleend hebt! Ik ben blij te horen dat je de samenwerking als plezierig ervaren hebt, dat was voor mij ook zo. Het was ontzettend emotioneel (op een goede manier) om de brief te ontvangen dat het was goed gekeurd. Ik wil jou en je team vanuit het hart bedanken. Je hebt heel goed werk verricht. En ik zal je zeker onthouden, mocht ik of iemand die ik ken, een advocaat nodig hebben. Ik had me deze reis met niemand anders kunnen voorstellen, je bent heel geduldig, begripvol en vol empathie geweest. Ik wens je het allerbeste. Hartelijke groet, Naomi (dankzij jou nu officieel!)"

"HOERA!!!!!!!! Ik ben heel blij. Dank je voor alles............ Kees"

Pieter regelde met spoed alle papieren

"Ik maakte op een zaterdagochtend kennis met Pieter Dorhout toen mijn pleegdochter met spoed hulp nodig had. Hij nam de telefoon op, deed dat bij de volgende vraag weer en ook een derde keer. De dinsdag daarop kon ik met mijn pleegdochter bij hem terecht en hij regelde ter plekke alle papieren die ze nodig had om grotere rampen te voorkomen. Ongekend."

Aardige en empatische gesprekspartners

"Een kennis raadde mij aan contact op te nemen met Pieter. Pieter en Win-Yi nemen nog de tijd om mensen die vaak in een heel nare juridische situatie zijn verwikkeld laagdrempelig (zelfs kosteloos!) te adviseren. Beiden zijn om te beginnen aardige en empatische gesprekspartners die goed en geduldig kunnen uitleggen hoe deze voor buitenstaanders soms onbegijpelijke procedures werken. Zij delen hun ruime ervaring binnen het familierecht op een eerlijke, menselijke en praktische manier. Niet alleen uurtje-factuurtje de client aanhoren, maar oprechte betrokkenheid tonen en meedenken met wat de client in de gegeven situatie het beste kan doen (en wat vooral niet). Dit werkt heel prettig en de client heeft er ook echt wat aan! Een goed bekend staande mediator noemde me ook direct de naam van Pieter als advocaat met wie zij graag "als zeer gewaardeerde collega" samenwerkt. Ik begrijp waarom. Bij Pieter en Win-Yi ben je in goede handen, ga zo door! "

Vervangende toestemming voor verhuizen met kind gekregen

"Vervangende toestemming voor verhuizen met kind gekregen dankzij kennis en kunde van Pieter en Win Yi. Heel fijn contact gehad met beide. Begrepen de situatie goed en wisten precies de punten aan te halen en goed te onderbouwen die van belang waren."
Waar kunnen we mee helpen?
We staan voor u klaar.

Contactgegevens

  • Mosselaan 67
  • 1934 RA Egmond aan den Hoef
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Copyright © 2021 Advocatenkantoor Pieter Dorhout