Over ons

Mr. Valerie Goudriaan

  • Home
  • Over ons
  • Mr. Valerie Goudriaan

Valerie Goudriaan is sinds februari 2021 werkzaam bij Advocatenkantoor Pieter Dorhout als juridisch medewerkster en mediator. Zij heeft rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en in 2016 heeft zij haar bul in ontvangst mogen nemen. Tijdens haar masteropleiding heeft zij zich gespecialiseerd in het privaatrecht, in het bijzonder in het personen- en familierecht. Tijdens haar studie heeft zij zich ingezet als juridisch adviseur bij de Rechtswinkel Bijlmermeer.

Na het behalen van haar masterbul heeft zij gewerkt als juridisch medewerker bij een deurwaarderskantoor. Hier heeft ze ervaren dat een geschil niet altijd kan worden opgelost door de toepassing van wetten en regels, maar dat -een verstoorde- communicatie tussen partijen vaak een grote rol speelt. Haar interesse in mediation was gewekt en zij heeft met succes de opleiding tot MfN-registermediator en de specialisaties Arbeid- en Familiemediation afgerond.

Haar keuze om te werken voor een kantoor dat is gespecialiseerd in Personen- en Familierecht is ontstaan vanuit haar werkzaamheden als familiemediator. Hier werd haar interesse voor het familierecht nog versterkt. In het familierecht spelen familieverhoudingen en emoties een grote rol. Dit maakt het voor haar een veel interessanter rechtsgebied waarin wetten en regels meestal de dienst uit maken. Ook het belang van de kinderen dat altijd speelt naast de belangen van de ouders geeft dit rechtsgebied voor haar een extra dimensie.    

De taken van Valerie binnen het kantoor bestaan uit het voorbereiden van procedures, het voeren van (mediation)gesprekken met cliënten en het opstellen van processtukken, in nauwe samenwerking met Pieter.

Waar kunnen we mee helpen?
We staan voor u klaar.

Contactgegevens

  • Mosselaan 67
  • 1934 RA Egmond aan den Hoef
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Copyright © 2021 Advocatenkantoor Pieter Dorhout