• Home
  • mr. Pieter Dorhout
  • Recensies

Recensies

2017

"Via Het verdwenen zelf heb ik een aantal namen van advocaten doorgekregen. Na het lezen van de site van Pieter Dorhout had ik direct een positief gevoel. Pieter is een zeer betrokken advocaat en juridisch zeer bekwaam. Hij is realistisch en duidelijk, waardoor er geen valse verwachtingen kunnen ontstaan. De beslissingen die genomen worden gebeuren in goed overleg. Ondanks de moeilijke tijd heb ik vertrouwen in een goede afloop met Pieter als mijn advocaat."

2016

"Beste Pieter en Win-Yi,

Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle goede zorg en ondersteuning die ik van jullie in de afgelopen jaren heb ontvangen.

Ik waardeer jullie ontspannen manier van werken.

Twee maanden geleden kreeg ik alimentatie na anderhalf jaar wachten vanuit het buitenland. Dus eindelijk is het rond daar. Mijn ex zal wel helemaal uit zijn dak gaan met dit voor mij goede resultaat.

Bedankt voor alles , en hele fijne feestdagen."

2016

"Beste Pieter,

Onwijs bedankt voor de service die je verleend hebt! Ik ben blij te horen dat je de samenwerking als plezierig ervaren hebt, dat was voor mij ook zo. Het was ontzettend emotioneel (op een goede manier) om de brief te ontvangen dat het was goed gekeurd. Ik wil jou en je team vanuit het hart bedanken. Je hebt heel goed werk verricht. En ik zal je zeker onthouden, mocht ik of iemand die ik ken, een advocaat nodig hebben. Ik had me deze reis met niemand anders kunnen voorstellen, je bent heel geduldig, begripvol en vol empathie geweest.

Ik wens je het allerbeste.

Hartelijke groet,
Naomi (dankzij jou nu officieel!)"

2016

"HOERA!!!!!!!!

Ik ben heel blij.

Dank je voor alles............

Kees"

2015

"Ik maakte op een zaterdagochtend kennis met Pieter Dorhout toen mijn pleegdochter met spoed hulp nodig had. Hij nam de telefoon op, deed dat bij de volgende vraag weer en ook een derde keer. De dinsdag daarop kon ik met mijn pleegdochter bij hem terecht en hij regelde ter plekke alle papieren die ze nodig had om grotere rampen te voorkomen. Ongekend."

FaLang translation system by Faboba

@PostNL Na een paar uur kwam inderdaad de e-mail met de postzegel. Deze 'service' gebruik ik nooit meer!

by Pieter Dorhout